Comunitat Valenciana

La UV convoca 25 beques per a l'empleabilitat de l'alumnat i persones titulades amb discapacitat

La Universitat de València (UV) ha convocat 25 ajudes formatives, en el marc de la tercera edició del programa Capacitas per a la millora de l'empleabilitat de l'alumnat i les persones titulades universitàries amb discapacitat. El termini d'inscripció en el programa romandrà obert fins al 24 de febrer (inclusivament) i es pot realitzar a través de la Seu Electrònica de la UV, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.
Persona cega treballant
Persona cega treballant
UV
Persona cega treballant

En col·laboració amb Banc Santander, el Vicerectorat d'Ocupació i Programes Formatius, a través d'UVocupació, engega, per tercer any consecutiu, una iniciativa d'èxit que s'inclou en la gestió del servei d'orientació laboral i professional exclusiu per a persones amb discapacitat d'UVocupació, que va aconseguir el passat any la inserció laboral de 43 universitaris i universitàries.

"Capacitas conjumina dos grans apostes educatives de la UV, que sosté encara més fermament davant la situació creada per la pandèmia de la covid-19: la inserció professional de les persones amb discapacitat, sent la UV la universitat presencial amb més alumnat amb discapacitat matriculat a Espanya (més d'un miler) i l'única institució pública valenciana que disposa d'un servici exclusiu d'ocupació dedicada al seu alumnat, titulades i titulats universitaris que compten amb un certificat de discapacitat", expliquen des d'UVocupació.

Capacitas 2022 reprèn l'objectiu principal del programa, consistent en la millora de l'empleabilitat d'universitaris i universitàries mitjançant l'adquisició de competències, ferramentes i recursos que els servisquen de suport per a aconseguir, autònomament, una ocupació de qualitat, concorde a la seua formació acadèmica i experiència laboral; a més d'impulsar la inserció professional a través d'itineraris d'assessorament laboral, accions formatives i speed networking amb entitats.

Les persones participants en el programa rebran sessions de coaching individual; assistiran a un taller grupal sobre habilitats personals per a l'empleabilitat i a una formació sobre xarxes socials, eixides professionals, comunicació efectiva i competències digitals bàsiques per a incrementar la productivitat; i tindran l'oportunitat de formar part d'un speed networking amb empreses i entitats davant les quals podran presentar la seua candidatura en entrevistes curtes i donar visibilitat al seu talent.

El programa s'oferirà en modalitat online, si bé es podrà celebrar alguna activitat de manera presencial. Capacitas està dirigit l'alumnat i persones titulades universitàries amb certificat de discapacitat major o igual al 33%. El període d'inscripció estarà obert fins al dia 24 de febrer inclòs. Tota la informació sobre les bases i el procediment per a inscriure's està disponible en el lloc web específic del programa (

Mostrar comentarios

Códigos Descuento